Sirius 2010 - o nama

Vaš partner za digitalno poslovanje

Tokom svih 15 godina, od osnivanja pa do danas, Sirius 2010 ima usmjeren fokus ka uspješnim rješenjima koja klijentima omogućavaju nesmetano poslovanje, što ne bi bilo moguće bez kvalitetnog tima koji se zalaže da svaki projekat bude realizovan u dogovorenom periodu.

Sirius 2010 ulaže u znanje svojih uposlenika omogućavajući edukacije kroz kurseve ili druge oblike razmjene znanja, kao što su učešća na konferencijama ili sličnim događajima. Stalna komunikacija sa partnerima čija rješenja nudimo krajnjim korisnicima i praćenje razvoja tehnološkh inovacija je osnova za napredovanje. U saradnji sa vodećim svjetskim vendorima, u mogućnosti smo da budemo adekvatna podrška našim klijentima.

 

Sirius2010 je vaš distributer sa dodatnom vrijednošću

Šta to znači?

Klijentima nudimo potpunu podršku tokom cjelokupne realizacije projekata, nezavisno od obima posla; na raspolaganju smo tokom svakog koraka prodajnog ciklusa, preko svake poslovne funkcije.

Mi volimo ono što radimo – time osiguravamo da naši klijenti imaju sve što im je potrebno da bi uspješno poslovali.

Sirius2010 je partner koji je uz vas tokom svakog koraka ka konačnom rješenju, tokom svake poslovne funkcije. Testiramo i koristimo svu demo opremu koju prodajemo, te time upoznajemo i razumijemo rješenja koja nudimo, jer je korisničko iskustvo najbolja praksa!

Naši partneri

Naše usluge

Svojim klijentima nudimo kompletan set usluga zasnovanih na specifičnim potrebama njihovog poslovanja. Svaka usluga i proizvod kreirani su na bazi naprednih tehnologija i imaju za cilj optimizaciju procesa poslovanja.

Softverska rješenja

U saradnji sa vodećim svjetskim proizvođačima nudimo napredna softverska rješenja zasnovana isključivo na potrebama klijenata.

Računarske mreže

Pružamo usluge projektovanja i implementacije računarskih mreža za mala, srednja i velika preduzeća.

Consulting

Procjenjujemo potreba kijenata te analiziramo potencijalna ICT rješenja koja će se uspješno integrisati u postojeću poslovnu strategiju.

Tehnička podrška

Konstantna briga o svakom našem korisniku u trenutku kada je to potrebno važan je segment našeg poslovanja.

Naš tim

Naš tim čine ljudi različitih afiniteta i upravo u tome je naša snaga. Oslanjajući se jedni na druge zajedno učimo i pronalazimo nova, napredna rješenja koja implementiramo u radu sa klijentima i poslovnim partnerima. Mi razgovaramo, smijemo se i uživamo u zajedničkim trenucima gradeći timski duh.

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našim uslugama, projektima ili jednostavno želite da sarađujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja