Distributer sa dodatnom vrijednošću

Svojim klijentima nudimo kompletan set usluga zasnovanih na specifičnim potrebama njihovog poslovanja. Svaka usluga i proizvod kreirani su na bazi naprednih tehnologija, koje imaju za cilj optimizaciju procesa poslovanja, povećanje produktivnosti i konkurentnosti klijenta, bez obzira o kojem obliku poslovanja je riječ.

Sirius 2010 - Softverska rješenja

Softverska rješenja

U saradnji sa vodećim svjetskim proizvođačima nudimo napredna softverska rješenja zasnovana isključivo na potrebama klijenata. Ona imaju za cilj da kroz automatizaciju i praćenje poslovnih procesa omoguće efikasno i efektivno poslovanje.

Uspjeh se ogleda kroz postizanje značajnih vremenskih i finansijskih ušteda te povećanje produktivnosti nakon implementacije softvera.

Nakon što se realizuje instalacija softverskih rješenja, i dalje imate našu podršku. To podrazumijeva i edukaciju i obuku zaposlenih do nivoa njihove potpune samostalnosti u svakodnevnom i pravilnom korištenju. Obezbjeđujemo svojim klijentima kvalitetnu korisničku podršku uz monitoring realizacije primjene softvera.

Sirius 2010 - Računarske mreže

Računarske mreže

Pružamo usluge projektovanja i implementacije računarskih mreža za mala, srednja i velika preduzeća. U skladu sa njihovim potrebama prilagođavamo tehnologiju, arhitekturu i komunikacijske protokole odgovarajućih mreža.

Kompletna usluga podrazumijeva projektovanje optimalnog rješenja za računarsku mrežu prema specifičnim zahtjevima klijenta. Potom slijedi instalacija opreme i puštanje u rad mrežnih uređaja i cijelog sistema. Instalira se aktivna i pasivna mrežna oprema nakon čega slijedi finalno ispitivanje i testiranje.

Sirius 2010 - Konsalting

Konsalting

Iz našeg ugla, usluga konsaltinga je alat potreban i nama i klijentu. Nama prvenstveno da bismo bolje razumjeli realne potrebe naših klijenata. Kroz višegodišnje iskustvo smo shvatili da nijedan zahtjev ne prepuštamo slučaju.

Zato smo u mogućnosti da pružimo sveobuhvatnu i kvalitetnu uslugu konsaltinga svojim klijentima. Ovo podrazumjeva procjenu potreba kijenata te analizu potencijalnih ICT rješenja koja će se uspješno integrisati u postojeću poslovnu strategiju. Ova usluga uključuje detaljno strateško i operativno planiranje svakog koraka u procesu od identifikacije potreba, prijedloga rješenja, te njegove konačne realizacije u datim okvirima poslovanja klijenta.

Savjetovanje se odnosi i na analizu postojećih ICT rješenja klijenta te prijedloga za njihovo unapređenje i optimizaciju.

Sirius 2010 - Tehnička podrška

Tehnička podrška

Važan segment našeg poslovanja čini usluga tehničke podrške. Ovo podrazumijeva konstantnu brigu o svakom našem korisniku u trenutku kada je to potrebno.

Od momenta implementacije ICT sistema kod klijenta i obuke zaposlenih za njihovo korištenje traje stalni proces nadzora funkcionisanja sistema, te softverska ili hardverska podrška kada je potrebno. Naš tim je u svakom trenutku spreman da riješi eventualni problem u realnom vremenu, brzo i efikasano, bez komplikacija i zastoja u poslovanju klijenta.

Za to imate i mogućnost da besplatno kontaktirate naš BESPLATAN BROJ

Imate pitanje za nas?

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našim uslugama, projektima ili jednostavno želite da sarađujete sa nama, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja